Tudtad, hogy a bambusz az egyik leggyorsabban növekvő növény a Földön?

Egyes fajok, akár 1 métert is képesek nőni egyetlen nap alatt. Erős szerkezete, tartóssága, magas szén-dioxid megkötő képessége és gyors növekedése miatt fenntartható, környezetbarát alapanyagként tartják számon világszerte. Számos módon felhasználható egészen az építőipartól kezdve, a mindennapi használati cikkeken, papír és textil alapanyagon át, egészen a bútorokig vagy a legapróbb fürdőszobai kellékekig. Épp ezért a bambuszból készült használati tárgyak közkedvelt alternatívát jelentenek, bármilyen módon kerüljenek is felhasználásra.

Miért válaszd a bambusz fültisztító pálcikát?

Az emberek általában nehezen mondanak le a jól bevált és hétköznapok során gyakran használt eszközeikről a környezetvédelem érdekében. A bambusz fültisztító pálcikákkal azonban nem kell lemondanod a megszokott tisztálkodási rituáléról. A kizárólag környezetbarát alapanyagokból készülő pálcikák mindkét vége természetes pamuttal borított, így a korábbiakban megszokott módon használhatod őket. A bambusz fogórész könnyű, ugyanakkor merev tartást ad a fültisztítónak, puha pamutvégei lágyan tisztítanak.

Tudod hol végzi a fülpiszkálód?

Néhány másodperc használat után – hiszen tovább valóban nincs rá szükségünk – a műanyag alapú fültisztítók, majd a műanyag dobozuk is a háztartási szemétbe kerülnek, onnan pedig a szeméttelepekre, ahol a talajt vagy a folyók, tengerek, óceánok vizeit szennyezik több évtizeden át tartó bomlásuk során.

A bambusz fültisztítók ezzel szemben használat után maradéktalanul lebomlanak és a szerves hulladékkal együtt komposztálhatók. A teljesen lebomló papírdobozában kényelmesen tárolhatod a pálcikákat a fürdőszobában, használatuk után sem kell aggódnod a környezetre káros hatásuk miatt, hiszen szelektíven gyűjtve tovább hasznosíthatók vagy akár komposztálhatók is, így ezzel sem termelsz még több szemetet.

Ugye Te sem szeretnél a partra mosott műanyagdarabok mellett strandolni? Vedd ki a részed vizeink tisztántartásából és válassz környezetbarát, lebomló termékeket! 

A bambusz-pamut fültisztító pálcika csomag tökéletes azok számára, akik csökkenteni szeretnék az ökolábnyomukat azáltal, hogy az eddigi mindennapos műanyag felhasználásuk helyett, megújuló alapanyagokból készülő, alapvető higiéniai szükségletüket kielégítő eszközt választanak.

Búcsúzz el az eldobható, műanyag alapú pálcikáktól, használd a zero waste életmódba tökéletesen illeszkedő fültisztítókat és óvd ezzel az apró változtatással is bolygónkat!

5% kedvezmény
Nem nyert
Talán legközelebb!
Ajándék szivacs
10% kedvezmény
15% kedvezmény
Nem nyert
Ma nincs szerencséd
Ingyenes szállítás
50% kedvezmény
Ingyenes szállítás
Ajándék pamutzsák
Próbálj szerencsét! Pörgess!!
Írd be az e-mail címed a pörgetéshez. Mesés kedvezmények várnak rád!
Játékszabályzat
  • Egyszer pörgetheted meg a kereket.
  • A csalókat kizárjuk a játékból.