Az arctisztítás és sminklemosás ma már a napi rutin része legtöbb nő számára, ám többségük még eldobható vattapamacsokkal végzi a kellemesnek korántsem mondható rituálét. Valószínűleg Te is vásároltál már több tucat nejlon tasakos vattakorongot, szórtad már szét őket véletlenül a fürdőszoba padlóján és tapasztaltad azt is, hogy mennyire kényelmetlen a használatuk. A vatta pillanatok alatt szétfoszlik, elkeni a sminket az arcodon, kidörzsöli és irritálja a szem környékén a bőrödet, szálai rátapadnak az ujjaidra, az arcodra, belegabalyodnak a szempilláidba és a korongok nagyjából fél percen belül a szemetesben végzik. Rövid élettartama és egyszer használatos mivolta miatt rengeteg szemét keletkezik rendszeresen használatuk nyomán, mely szennyezi a környezetet. Az idejétmúlt sminkvatták helyett ismerkedj meg az egyedi, kézzel horgolt sminklemosó korongokkal és tedd őket napi arctisztítási rutinod középpontjába.

Fenntartható, Fair Trade, Fedezd fel!

Környezetbarát és etikus biopamutból készülnek, melyet környezeti és társadalmi szempontból felelősségteljes gyártási folyamatokkal állítanak elő. Világszerte elismert, szigorú követelményeket támasztó GOTS minősítéssel rendelkeznek, mely garancia arra, hogy valóban organikus alapanyagból készülnek és semmilyen káros hatást nem gyakorol az emberi szervezetre. Az alapanyag termesztése és feldolgozása során nem alkalmaznak vegyszereket, műtrágyát, formaldehidet, klór alapú fehérítőket, mesterséges festékeket, nehézfémeket és mérgező anyagokat, ezért a termék hipoallergén, nem okoz bőrirritációt, használata érzékeny bőrre is ajánlott.

Fontos tudnod, hogy…

A kizárólag organikus, 100% biopamut fonal a hagyományos fonalakkal ellentétben nem tartalmaz műszálakat, akrilt, poliésztert, poliamidot vagy más kőolajszármazékot. A természetes natúrtextil épp ezért maradéktalanul lebomlik, míg a műszálas változatok mikroműanyagokat hagynak maguk után évszázadokon át. A normál, GOTS tanúsítvánnyal nem rendelkező pamutfonalak termesztésük és előállításuk során rengeteg vegyszerrel, génmódosított organizmussal, növényvédőszerrel, rovarirtóval és veszélyes kemikáliával találkoznak, sőt termesztésük a jóval több energia- és ivóvízfelhasználással, felszabaduló üvegházhatású gázokkal, talajerózióval jár. A hagyományos pamut olyan egészségre káros vegyszermaradványokat is tartalmazhat, amelyek egyfelől allergiás bőrreakciókat válthatnak ki, másfelől a természetbe visszakerülve továbbszennyezhetik a talajt és a vizeket.

Ugye Te is szívesebben alkalmaznál az arcbőröd tisztán tartásához természetes alapanyagot?

A biopamut szálai a hagyományos pamutnál selymesebbek, ezért a kézzel horgolt korongok puhább tapintásúak, ezért kíméletesen távolítják el a sminket és az elhalt hámsejteket, gyengéden radírozzák bőrödet.

A korongokkal megegyező alapanyagból horgolt tároló/mosózsák 5 db egyedi arctisztító korongot tartalmaz, melyeket használat után ebben a kis zsákban, mosógépben kimoshatsz, száradás után kényelmesen tárolhatsz. Ezek a korongok, nem kerülnek azonnal szemetesbe, hiszen hosszú ideig veled maradnak és segítenek arcbőröd hatékony és kíméletes tisztításában újra és újra.

Vásárolj tudatosan, válassz kizárólag biopamut alapanyagból készülő, fenntartható kozmetikai kiegészítőket a természetes bőrápoláshoz.

5% kedvezmény
Nem nyert
Talán legközelebb!
Ajándék szivacs
10% kedvezmény
15% kedvezmény
Nem nyert
Ma nincs szerencséd
Ingyenes szállítás
50% kedvezmény
Ingyenes szállítás
Ajándék pamutzsák
Próbálj szerencsét! Pörgess!!
Írd be az e-mail címed a pörgetéshez. Mesés kedvezmények várnak rád!
Játékszabályzat
  • Egyszer pörgetheted meg a kereket.
  • A csalókat kizárjuk a játékból.